20-10-2010
ANNELIES EN CHOPIN WONNEN NIET BRONS MAAR ZILVER OP HET NATIONAAL LRV !!!!
Al direkt na de overkamping kregen wij van velen de opmerking dat Annelies met Chopin (de broer van Saros) minstens tweede moest eindigen .
Omdat het die avond al heel laat was geworden en wij bovendien al heel blij waren met een bronzen medaille van Annelies en de jonge Chopin, hebben wij verder weinig aandacht gegeven aan de puntentelling. Bovendien kwamen de uitslagen zeer laat en onduidelijk binnen en kregen wij enkel mondeling de uitslag..
Enkele dagen later kregen wij via vrienden de tip om de uitslag nog eens grondig na te zien, omdat volgens hen de uitslag niet klopte.
En inderdaad.... bij kontrole van de definitieve uitslagen op internet bleek dat Annelies inderdaad zeker tweede moest zijn geworden.
LRV had de punten van de voormiddag gewisseld met punten van lager geklasseerden , en Annelies kreeg de punten van de tweede laatst geklasseerde en Nick Van Laer de punten van een hoger geklasseerde. En vermits zowel Nick met Dayano als Annelies met Chopin beiden vijf plaatsings punten hadden, moest het puntentotaal de uiteindelijke klassering bepalen, en dat was nu in het voordeel van Annelies met Chopin.
LRV erkent ook de fout en zal een rechtzetting publiceren.


Definitieve uitslag:

GOUD: NICK VAN LAER MET WILLIAM

ZILVER: ANNELIES VAN LOOVEREN MET CHOPIN VAN 'T GESTELHOF

BRONS: NICK VAN LAER MET DAYANOANNELIES EN CHOPIN

ANNELIES ENCHOPIN