Nieuwsflash Gestelhof

Datum: 06/06/2004

Titel: Saros en Warkant winnen opnieuwZondag 6 juni is een ware hoogdag geworden voor stoeterij Gestelhof. Tijdens de nationale dressuurwedstrijd in de Brabo-hoeve in Schilde wisten 5 gefokte gestelhofpaarden zich in de kijker te rijden met 5 overwinningen en 2 ereplaatsen.

Saros bevestigde zijn geweldige reputatie met 2 klinkende overwinningen : Prix St. Georges (67%) en Intermediair I (70%) onder Stefan Van Ingelgem.

Warkant was in de beker van België voor Jonge Dressuurpaarden nogmaals de beste bij de vijfjarigen met de nieuwe topscore van 84%. (Stap 8,5 – draf 8,5 - galop 8 – dressuuraanleg 9) met Wilfried Mondelaers.

De jonge hengst Aros (v. Saros) deed zijn vader alle eer aan, en was derde bij de 4-jarigen jonge dressuurpaarden in de beker van België met de beloftevolle junior Leen Cools. Hij kreeg de hoge score van 80% (stap 8 – draf 8,5 – galop 7,5 – dressuuraanleg 8,5).

Le Primo (broer van Saros) won tweemaal bij de nationale juniors met Leen Cools en Vasco (broer van Warkant) was derde in de beker van België voor jonge 6 jarige dressuurpaarden.

 

Aros van 't Gestelhof

 

Le Primo van 't Gestelhof