Nieuwsflash Gestelhof

Datum:23/12/2005

Titel: Warkant :driemaal in Mechelen: springen, dressuur en show


Warkant zal als alles meezit driemaal optreden op jumping Mechelen, om nogmaals zijn veelzijdigheid te demonstreren.

-Woensdag 28-12-05 (middag) zal hij meespringen als dressuurhengst in de rubriek 6 en 7 jarigen springen op 1.30m. We beseffen dat dit een groot risico meebrengt. Het is een jaar geleden dat warkant nog een officiele wedstrijd springen heeft gelopen. Bovendien hebben wij slechts 3 maal kunnen trainen. Maar wij vertrouwen op de kwaliteiten van warkant en Karel Cox.
-Donderdag 29-12-05 (middag) zal hij het opnemen tegen de 3 eersten van de nationale wedstrijd jonge paarden LRV in Oedelem open klasse, die hij toen grandioos heeft gewonnen.Deze wedstrijd zal de winnaar van de KBC trofee aanwijzen en is dus een soort overkamping. Waarom de eerste van de LRV klasse niet mogen meedoen is ons een raadsel. Wij begrijpen dan ook de ontgoocheling van andere LRV ruiters.Wij vragen dan ook de volledige steun van onze supporters en LRV sympatisanten voor warkant en Wilfried als enige echte LRV ruiter tegen de profs.
-Vrijdag 30-05-05 (middag) zal warkant meedoen in een optreden van nationaal BWP dressuur show team. Hier zal ook ons nichtje Leen Cools ook meedoen met aros van 't gestelhof (v. saros)